понеделник, 5 ноември 2012 г.

Фаянсови мивки за банята

фаянсова мивка в банята 

Колекция МАТИ
Продуктите от колекция Мати, дават възможност за поглед от различни ъгли на фаянсовите мивки за баня, но независимо от гледната точка, безспорно оставят у всеки класическо и стилно усещане. Дизайнерът внася нови геометрични форми и въртележки, които придават омекотяващо и уютно въздействие при обзавеждането за баня.










Колекция ЦУНАМИ
фаянсова мивка
Колекция Цунами е вдъхновена от японската дума, която днес се използва на всички езици в целия свят.  Терминът, даден на гигантски вълна на необичайни височина става отправна точка и вдъхновение на дизайнерите, които създават тази необичайна фаянсова мивка.
Същевременно при обзавеждането за баня тези мивки изобразяват трезви форми и не натрапват  излишна претенциозност, и същевременно комбинират помежду си фактори като полезност и простота.





фаянс и обзавеждане за баня



Колекция ТЪНКА ЛИНИЯ
Дизайнът на тези фаянсови мивки представлява израз на една нова концепция за по-свободен живот. Тънка линия е колекция с прости и ясни форми във всичките си модели фаянсови мивки. Характеризира се с тънки и строги по форма и функция качества, като едновременно с това дава живот на топла и модерна баня, и създава уникална атмосфера, дори и в по-малки помещения.

1 коментар: