понеделник, 12 ноември 2012 г.

Фаянсови мивки

фаянсова мивка за баня

Колекция ЮПИТЕР
Фаянсовите мивки от колекция Юпитер на италианската фирма Scarabeo, изобразява линия от линейни и просто красиви продукти. Закръглеността и яркостта на емайла поставят фаянсовата мивка в центъра на банята като акцент и красив декоративен обект. Постигнете вашата хармония и свой стил!











широка фаянсова мивка
Колекция Тех-Мики
Благодарение на трезвите и изчистени линии и капацитета на големите басейно-подобни форми на фаянсовите мивки от колекция Тех-Мики, те са удобни, практични и лесни за използване. Семпли и впечатляващи фаянсовите продукти от тази колекция са идеални за всяко обзавеждане за баня.








фаянсова мивка
Колекция Катини
Максимално внимание към детайла и в частност към вкуса на всеки всеки клиент. Фаянсовите продукти от колекция Катини са вашият избор, когато искате да постигнете хармонията между основните фигури, декори, акценти и линии, така че да съставляват една добра симфония в банята. Създайте свой собствен уникален стил.










Колекция Моаи
фаянсова мивка Моаи
Мистерията на Великденския остров е дъхновила създателите при раждането на линията за фаянсови мивки Моаи. Подобно на полирани каменни монолити от действието и силата на водата, фаянсовите продукти с гладките си линии и мекота успяват да съчетаят естествената красота и иновациите на съвременния дизайн.

1 коментар: