петък, 16 ноември 2012 г.

Новите фаянсови мивки



фаянс в банята
Колекция ФОРМА
Фаянсовите мивки от колекция Форма е олицетворение на вечната хармония, която срещаме в природата. Там всичко е на мястото, от най-малката тревичка до най-високото дърво. Формите на фаянса са елегантни и изобразяващи меки линии и фигури, чието излъчване с лекота можем да пренесем при обзавеждането за банята.










Колекция СЕДЕМДЕСЕТ
фаянсова мивка
Серията фаянсови продукти в колекцията въплъщава духа на седемдесетте. Рационален дизайн изразяващ стремежа за чистота на формите. Вашата баня ще получи шик и седемдесет семпли линии в  дизайна.












фаянсова мивка
Колекция ПЛАНЕТА
Фаянсовата мивка от колекция Планета представлява обхватна конструкция, напомняща на старите контейнери от недалечното минало. С изчистените си линии и компактни форми, те са подходящи за разнообразни проекти при избора на цялостно обзавеждане за баня. Материалите, фаянсът, обработени много внимателно гарантират качеството на крайния продукт и изключително нежните и ергономични форми.









Колекция Квадрат
фаянс
Изучаването на фаянсовите мивки включени в колекция Площад ще вдъхнови всички онези, които днес прекарват голяма част от времето в дома си. Благодарение на своите прости и трезви линии, както и на голямото им въздействие, те са естетичен, но също и ергономичен фаянсов продукт, с обширни докове и удобен за използване.










фаянс в банята
Колекция Лабави
Фаянсовите мивки от тази колекция показват безпогрешно практичната функция на продуктите. Идеални са за модерни жилища, както и за търговски и производствени обекти. Завръщане към простите и основни форми за фаянсова мивка. Може да се монтира към всякакви повърхности и стени, с много от традиционни бели цветове и метални елементи.

1 коментар: